Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

BELLYDANCE GUEST ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗ NAWAL!!!



 
 
Η Nawal στο Bellydance Guest

Όλο το Νοέμβριο

Έναρξη Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2012 και κάθε Πέμπτη 9μ.μ.-10μ.μ.
 

To Artistic Studio Oriental Expression καινοτομεί και ξεκινάει από τον Οκτώβριο 2012 μια σειρά μαθημάτων από ξεχωριστούς, καταξιωμένους δασκάλους του Oriental. 
Κάθε μήνα θα διδάσκει διαφορετικός δάσκαλος – καλεσμένος. Τα μαθήματα θα είναι ανοιχτού επιπέδου και θα γίνονται κάθε Πέμπτη 21.00 – 22.00. 
Το guest αυτό μάθημα εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα του Στούντιο, και τα μέλη μας που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν δεν επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση εφόσον έχουν την κάρτα απεριορίστων μαθημάτων.
Στα νέα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα τμήματα, οι χρεώσεις θα είναι μια απλή μηνιαία συνδρομή. Το μεμονωμένο μάθημα κοστίζει 10€.

Η Νατάσα Bellydance μας δίδαξε για τον μήνα Οκτώβριο.
Ελάτε τώρα να υποδεχτούμε και τη Nawal!!!

Οι επόμενοι προσκεκλημένοι αποτελούν έκπληξη!!!

Λίγα λόγια για τη Nawal:
H Nawal (Ιωάννα Πατσαβού) γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1985. Ξεκίνησε το χορό όταν ήταν 5 χρονών. Τα πρώτα μαθήματά της ήταν πάνω στο Μπαλέτο, παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς και μοντέρνο. Όταν έγινε 17 ετών, άρχισε να ενδιαφέρεται στην τέχνη του χορού Oriental. Πολλοί ήταν οι δάσκαλοί της σε Ελλάδα, όπως η Νίνα Κονταξάκη και η Μαρία Aya (Malema's Banat). Αυτό τον καιρό, επισκέπτεται πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο και συνεχίζει να μαθαίνει. Στα 18 της ξεκίνησε να δουλεύει και σαν κοινωνική λειτουργός. Τώρα σπουδάζει Χοροθεραπεία και χρησιμοποιεί το Oriental ως ένα διαφορετικό μέσο θεραπείας. 
Η Nawal δουλεύει σα δασκάλα και χορογράφος σε πολλές σχολές χορού αλλά και ως επαγγελματίας χορεύτρια σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. 
Ένα από τα επιτεύγματα της είναι το ότι κατέλαβε την 1η θέση στο Φεστιβάλ της Κωνσταντινούπολης το 2007.


Επικοινωνία
Artistic Studio Oriental Expression Λεωφ.Βουλιαγμένης 272A
Μετρό Άγ.Δημήτριος (Δίπλα στο Athens Metro Mall)
Τηλ.2109735888 Κιν.6992553320
www.orientalexpression.gr info@orientalexpression.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου