Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Γίνε Εκπαιδευτής LRF DanceXtreme σε 2 μόνο μέρες!!!




ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ LRF DanceXtreme
Σάββατο και Κυριακή 8 και 9 Δεκεμβρίου 2012 11:00-19:00
Στο Artistic Studio Oriental Expression

EΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ NICCO KUC

Διοργάνωση Στέλιος Κωνσταντακόπουλος

«Καλώς ήρθατε στο πιο γρήγορο και συναρπαστικό πρόγραμμα Fitness στον κόσμο.
Σ' αυτό το πρόγραμμα είναι σίγουρο ότι ο Instructor θα κάνει την καλύτερη εξάσκηση και θα έχει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου.
Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε οι Πρώτοι  εκπαιδευτές του LRF DanceXtreme στην Ευρώπη. Πάρτε αυτή την ευκαιρία και «βουτήξτε» σε ένα ΝΕΟ τρόπο σκέψης… δείτε πως ο χορός και η φυσική κατάσταση συνδυάζονται και χαρίζουν μια φανταστική αίσθηση ευφορίας.
Γίνετε ένας πιστοποιημένος επαγγελματίας στο Group Fitness Exercise με το LRF!
Μέσα σε αυτές τις δύο μέρες, οι μαθητές θα εφοδιαστούν με βασικές και προχωρημένες μεθόδους εκπαίδευσης για ένα χορευτικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.
DanceXtreme TM είναι ένα ενθουσιώδες και συνάμα άγριο πρόγραμμα χορού και φυσικής κατάστασης σχεδιασμένο για ανθρώπους που αγαπάνε την πρόκληση και θέλουν να δουν αποτελέσματα. Το πρόγραμμα συνδυάζει εξωτικούς ρυθμούς (όπως latin, pop, musical, hip-hop και άλλα πολλά) με πολύ ενεργητικές κινήσεις και χορευτικές φιγούρες.
Είναι μια χωρίς σταματημό φόρμα που «γλιστράει» από ρυθμό σε ρυθμό με χορογραφημένα κομμάτια. Θα αναπτύξει την επιδεξιότητά σας, θα αυξήσει τους χτύπους της καρδιάς σας και θα καλυτερέψει τις ικανότητές σας σαν χορευτές, ακόμα και αν δεν ξεκινήσατε σαν ένας. Κάθε τραγούδι διδάσκεται από τον πολυτάλαντο και εξειδικευμένο Latin Rhythms Fitness εκπαιδευτή, ο οποίος θα εξασφαλίσει την πρωτοτυπία της κίνησης, τη σωστή εκπαίδευση, την ασφάλεια και την προπόνηση. Είναι μία άσκηση με την οποία μπορείτε να χάσετε πολλές θερμίδες και να βγείτε από το μάθημα με θετικά συναισθήματα για το αποτέλεσμα αυτού του προκλητικού, υψηλής ποιότητας και ενεργητικού προγράμματος χορού και φυσικής κατάστασης. 

"Άκου το ΡΥΘΜΟ, Νιώσε τη ΖΕΣΤΗ, Νιώσε το ΚΑΨΙΜΟ!" – LRF, Nicco Kuc

Ώρες Διδασκαλίας: 16
Τιμή: 150€ μέχρι 27 Νοεμβρίου ( 200€ για συμμετοχές από 28 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου)
Προκαταβολή 50 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου.

Επικοινωνία
Artistic Studio Oriental Expression Λεωφ.Βουλιαγμένης 272A
 Μετρό Άγ.Δημήτριος (Δίπλα στο Athens Metro Mall)
 Τηλ.2109735888 Κιν.6992553320
www.orientalexpression.gr info@orientalexpression.gr

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται το εγχειρίδιο DanceXtreme των 130 σελίδων και 3 μήνες συνδρομή μέλους στο my LRF, όπου τα μέλη μπορούν να κατεβάσουν βίντεο από προηγούμενα αλλά και νέα μαθήματα, καθώς επίσης και μουσική για το πρόγραμμα η οποία ενημερώνεται καθημερινά.

Πληροφορίες για το LRF: www.latinrhythmsfitness.com

Λίγα Λόγια για το Nicco:

MASTER TRAINER/PRESENTER/LRF CREATOR - AUSTRALIA
Ο Nicco Kuc είναι ένας πολύπειρος και επιτυχημένος χορευτής και εκπαιδευτής. Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας είναι πλέον ένας δυναμικός και χαρισματικός Διεθνής Fitness presenter. Ο Nicco είναι λέκτορας ομαδικών Προγραμμάτων Fitness που παρέχουν εκπαίδευση και εξειδίκευση σε επαγγελματίες του είδους και είναι και ο Ιδρυτής του Latin Rhythms Fitness (LRF) DanceXtreme. Η ενέργειά του, η εμπειρία του και το πάθος του, φαίνονται σε κάθε Τμήμα και έχουν εμπνεύσει πάρα πολλούς νέους εκπαιδευτές.

Τελευταία διδάσκει το LRF DanceXtreme fitness σε τμήματα πολλών αναγνωρισμένων αθλητικών κέντρων (όπως, GoodLife, Recreation and Virgin Active health clubs). Ήταν Υπεύθυνος τμήματος Group Fitness στα GoodLife Armadale/Digley και Fitness First SouthYarra και πρόσφατα έγινε ο Ιδρυτής/Ιδιοκτήτης του Latin Rhythms Fitness Pty Ltd. Επίσης παραδίδει τα μαθήματα Fitness Australia, αναγνωρισμένα Freestyle και Pre-choreography Group Fitness Exercise.
Ο Nicco είναι ο διευθυντής προγράμματος για το DanceXtremeTM και το DanceLiteTM.

Λίγα Λόγια για το Στέλιο:

International Dance Fitness Presenter/Mastertrainer - Greece
Ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως presenters (fitness dance, step, aerobic, conditioning) διακεκριμένος για τις πρωτοποριακές του παρουσιάσεις σε μεγάλα συνέδρια και εκπαιδεύσεις σε 12 χώρες της Ευρώπης, Ασίας και σύντομα Αμερικής και Αυστραλίας.

Έχει σταθερή συνεργασία ως βασικός Presenter/Master trainer με μεγάλες εταιρείες του fitness σε όλο το κόσμο όπως:
- Move Ya! (presenter για τη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία παραγωγής μουσικής για fitness , η οποία το 2011 κυκλοφόρησε και το πρώτο του cd με τίτλο "Dance Sensation - Stelios Kon").
- LRF (Europe/Australia/USA).
- Fitnessfirst (Europe).
- AESA (Bulgaria).
- ISFS (Poland).
- Tammy Kiss Academy, Wingate Institute (Israel).
- FITFUSS (Austria).
- PROMOFITNESS (Portugal).

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ξεχωρίζει η δουλειά του, είναι η συνεχής έρευνα με σκοπό να εξελίσσει τα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται και οι σχετικές με αυτά σπουδές του:
- ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα Άσκηση Ευρωστία και Υγεία.
- Εκπαίδευση σε διάφορα στυλ χορού και πτυχία στο Modern Dance από τον I.S.T.D.
- Συμμετοχή σε πάρα πολλά σχετικά σεμινάρια και workshops σε Ελλάδα και εξωτερικό (Όπως Pilates, Yoga, Martial Arts, Functional/Core Training, Stretching και πολλά άλλα).
Επιπλέον πληροφορίες στο προσωπικό του site: www.stelioskon.com
-->

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου