Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

"ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ" ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012



ΑΠΟ ΤHΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21:00-22:30

Το Artistic Studio έχει δημιουργήσει τη δική του Θεατρική ομάδα και συνεχίζει και φέτος δυναμικά....


Κόστος: 30€ το μήνα (Δωρεάν για τα μέλη του Στούντιο)

Δηλώσεις Συμμετοχής στη Γραμματεία


Επικοινωνία:
Λ.Βουλιαγμένης 272 Α δίπλα στο Athens Metro Mall
(ΜΕΤΡΟ Άγ. Δημήτριος – έξοδος Βουλιαγμένης)
Τηλ. 2109735888– κιν.6992553320
(www.orientalexpression.grinfo@orientalexpression.gr)



"Σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές γλώσσες που δεν τις καταλαβαίνουμε πάντα, βλέπουμε πως μόνο όταν οι άνθρωποι εκφράζουν καθαρά τα συναισθήματά τους, μπορούμε να καταλάβουμε τι λένε.
Η παγκόσμια γλώσσα, που όλοι καταλαβαίνουμε, είναι αυτή του σώματος.

Σε αυτό το εργαστήρι, λοιπόν, θα την αναζητήσουμε με εργαλεία το παιχνίδι, τη φυσική κίνηση και τη «σωματικότητα» του ερμηνευτή.
Θα έχουμε σαν βάση τον αυτοσχεδιασμό και με στοιχεία τεχνικής και ασκήσεις, θα διερευνηθεί ο δρόμος που θα μας οδηγήσει να εξελιχθούμε από απλοί ερμηνευτές σε δημιουργούς.

Ο δρόμος αυτός ξεκινάει από την ατομική δημιουργία και καταλήγει στη συλλογική αφήγηση μιας ιστορίας.
Σημαντικό κομμάτι η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ!!

Αλλωστε, "To σώμα γνωρίζει πράγματα που το μυαλό αγνοεί" J. Lecoq"




Λίγα λόγια για την Άννα:

Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Artistic Studio Oriental Expression

H Άννα Δημητράτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε θέατρο στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Ίασμος» απ' όπου και αποφοίτησε το 2003. Έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με το physical theatre και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με δασκάλους όπως οι Κώστας Φιλίππογλου, Lilo Baur, Marcello Magni, Esther Gonzales, Δημήτρης Ήμελλος, John Wright, Tapa Sudana κ.ά.
Με υποτροφία από το φεστιβάλ Αθηνών έχει παρακολουθήσει τα: «Action on Archaic Drama» με τον Anatoly Vasiliev, «Η Μάσκα στο Μπαλινέζικο Θέατρο Τοpeng» με την Margaret Coldiron και το «Τραγικό Ακουστικό Προσωπείο» με τον Γιώργο Ζαμπουλάκη.
Έχει εργασθεί ως ηθοποιός για το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, το Aρχαίο θέατρο Δελφών, το Θέατρο Αγγέλων Βήμα (Αθήνα), σε σήριαλ για τον ΑΝΤΕΝΝΑ, ταινίες κ.λπ., καθώς και ως βοηθός σκηνοθέτη στα έργα "Πάρις και Αλέξανδρος" και «Βραδινός Περίπατος» σε σκηνοθεσία Anton Juan.
Παράλληλα ασχολήθηκε με το χορό. Για πολλά χρόνια διδάχθηκε σύγχρονο, κλασικό κα μοντέρνο χορό καθώς και ανατολίτικους χορούς (Οriental Ινδικό, Bollywood).
Επίσης έχει πτυχίο στο pilates (Basi) και είναι pilates trainer. Επιπλέον έχει θεμελιώσει τον όρο «orientalates» (συνδυασμός oriental – pilates), που είναι δική της καινοτομία και το διδάσκει η ίδια. Έχει κάνει πολλές χορογραφίες (Βοllywood, Oriental, Σύγχρονο) τόσο για παραστάσεις και παρουσιάσεις του Στούντιο, όσο και θεατρικά και σήριαλ. Ακόμη, διδάσκει θεατρικό παιχνίδι και σωματικό θέατρο σε παιδιά, εφήβους και ενηλίκους και δίνει σεμινάρια χορού σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού.
Μέσω του Artistic Studio οργανώνει σεμινάρια με γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες και δασκάλους απ' όλο τον κόσμο.
Θεωρεί ότι το θέατρο και ο χορός είναι δύο τέχνες αλληλένδετες και μέλημά της είναι η αναζήτηση της απόλυτης έκφρασης στο χορό.
Τελευταία επαγγελματική δουλειά της στο Θέατρο ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην παράσταση «Βραδινή Έξοδος» - μια σύνθεση τριών μονόπρακτων - (ρόλοι: Σόνια, Λενιώ), σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά στο Θέατρο Αργώ, Μάιος-Ιούλιος 2012.
Τέλος ως χορεύτρια, στα πλαίσια του μήνα χορού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού συμμετείχε με την ομάδα Intravenus στην Παράσταση «Hair Extensions» σε χορογραφίες Θάλειας Παπαδοπούλου, Μάιος-Ιούνιος 2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου