Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σεμινάριο DRUM SOLO με τη Νατάσα !!!

Σάββατο 14/1/2012 17:00-19:30

Ελάτε να χορέψουμε,να εκτονωθούμε και να χαθούμε μέσα σε χαρούμενους ρυθμούς απο drums!
H Νατάσα,χρόνια επαγγελματίας χορεύτρια του χορού της κοιλιάς, θα μας μυήσει σε μια χαρούμενη χορογραφία drum solo, σε μουσική του Ηossam Ramzy, αναδεικνύοντας ποικίλους συνδυασμούς με τους οποίους μπορούμε να εμπλουτίσουμε το χορευτικό μας ρεπερτόριο.
Σας περιμένουμε όλους να χορέψουμε όχι μόνο με το σώμα μας, αλλά και με την ψυχή μας!!!

Κόστος : 30€ (25€ για τα μέλη του Στούντιο)

Επικοινωνία- Δηλώσεις Συμμετοχής:
Λ.Βουλιαγμένης 272 Α δίπλα στο Athens Metro Mall
(ΜΕΤΡΟ Άγ. Δημήτριος – έξοδος Βουλιαγμένης)
Τηλ. 2109735888– κιν.6992553320
(www.orientalexpression.gr – info@orientalexpression.gr)

Λίγα λόγια για την Νατάσα:

Η Νατάσα,γεννημένη στην Αθήνα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Απο μικρή όμως, ένιωθε πως μέσα της υπήρχε μια πιο καλλιτεχνική πλευρά. Πράγματι,το 2003 παράλληλα με τις σπουδές της, μαγεμένη απο τον ανατολίτικο μυστικισμό, ασχολείται ουσιαστικά με τον χορό της κοιλιάς.Σπουδάζει στο πλευρό καταξιωμένων χοροδιδασκάλων(Deanna Rhea, Aisha οf Greece,Sabah κ.α.) λαμβάνοντας μέρος παράλληλα σε επιμορφωτικά σεμινάρια. Η αγάπη της όμως για τον χορό αυτόν,την οδηγεί σε Τουρκία και Αίγυπτο το 2006-2008 για να εμβαθύνει τις γνώσεις της κοντά σε διεθνούς φήμης χορευτές και δασκάλους όπως η Farida Fahmy,Aida Nour,Dandash, Asmahan,Ahmed Fekry κ.α... Εργάζεται ως επαγγελματίας χορεύτρια σε μεγάλα εστιατόρια-κέντρα της Αθήνας (Κήπος της Εδέμ, Habiba, Νείλος, Ifigenia stage κ.α..). Παράλληλα,εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, φιλανθρωπικά Gala, χοροθεατρικές παραστάσεις (The Genesis Show 2009) και συνεργάζεται με αγαπημένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου.Το 2007 εμφανίζεται στην τηλεοπτική εκπομπή "MEGA ΣΑΒΒ/ΚΟ" στο εορταστικό πρόγραμμα του MEGA σε μια guest oriental dance εμφάνιση.
Σημαντικό κομμάτι της ζωής της αποτελεί τα τελευταία 3,5 χρόνια και ο κόσμος της Yoga! Ασχολείται συστηματικά με Hatha,Power και Asthanga Yoga, έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με Partner yoga, Flying-Acro Yoga, Forest yoga κ.α. Ο χώρος αυτός συνέβαλλε στην εξέλιξή της τόσο σωματικά (δύναμη,ευλυγισία,ισορροπία..) όσο και πνευματικά(ισορροπία μυαλού,συνειδητότητα,ψυχική ηρεμία..). Η αγάπη της δυναμώνει περισσότερο ύστερα απο ένα επιμορφωτικό ταξίδι στην Ινδία το 2010, κάτι που την οδηγεί να εμβαθύνει τις γνώσεις της περαιτέρω και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της Yoga ως δασκάλα.
Σήμερα,η Νατάσα εργάζεται πλέον και ως δασκάλα του χορού της κοιλιάς εκτός απο χορεύτρια, προσφέροντας την αγάπη και τις γνώσεις της μέσα απο σεμινάρια και μαθήματα. Τέλος, όντας μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου εργαζομένων χορευτριών-τών Oriental στην Ελλάδα απο το 2007, συμμετέχει ενεργά για την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των χορευτών και για την ποιοτική αναβάθμιση του χορού αυτού που όλοι αγαπάμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου