Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

"ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ;;;" Σεμινάριο Τραγουδιού με την Ε.Τζανετουλάκου 07/01/2012!!



"Τραγουδάμε;"

Σεμινάριο Τραγουδιού με την Ε.Τζανετουλάκου!

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 3.30 μ.μ. – 6.00 μ.μ.


Ο κόσμος του τραγουδιού είναι ένας μαγικός κήπος που καλλιεργείται μεθοδικά και με πολλή αγάπη.

Στο τρίωρο σεμινάριό μας θα επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο από ήχους, μικρά μελωδικά σχήματα και τραγούδια, χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία και υλικά. Μέσα από αναπνευστικές, μουσικές και κινησιολογικές ασκήσεις - ατομικές και ομαδικές - θα επιτρέψουμε στον ήχο μας να γεννηθεί,, να απλωθεί στο χώρο και να μεταμορφωθεί σε μελωδία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον αγαπά το τραγούδι - είτε έχει ήδη ασχοληθεί μ' αυτό είτε όχι - και βασικός γνώμονας για τη συμμετοχή, είναι η επιθυμία μας να τραγουδήσουμε χωρίς φόβο για όποιο ''λάθος'' και με πάθος για τη δημιουργική διαδικασία.

Κόστος Συμμετοχής : 20€ (15€ για τα μέλη του Στούντιο)

Πληροφορίες- Δηλώσεις Συμμετοχής:
Λ.Βουλιαγμένης 272 Α δίπλα στο Athens Metro Mall
(ΜΕΤΡΟ Άγ. Δημήτριος – έξοδος Βουλιαγμένης)
Τηλ. 2109735888– κιν.6992553320
(www.orientalexpression.grinfo@orientalexpression.gr)

Λίγα Λόγια για την Ειρήνη:

Ειρήνη Τζανετουλάκου - Λυρική τραγουδίστρια (κοντράλτο)
Η Ειρήνη Τζανετουλάκου απέκτησε το διπλωμά της στο κλασσικό τραγούδι τον Ιούνιο του 2010 (άριστα παμψηφεί και 1ο βραβείο) με δασκάλα την Ελένη Κουτσούμπη. Έχει κάνει μαθήματα με τους Ν. Τζανέτου, Χ. Γιαννακοπούλου και το μαέστρο Ν. Βασιλείου, ενώ έχει συμμετάσχει και σε master classes με τους Cheryl Studer και Martyn van den Hoek. Είναι επίσης αριστούχος απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Γ. Κιμούλη, καθώς και πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών (Τμήμα Βιολογίας).
Εργάζεται ως επαγγελματίας ηθοποιός από το 2000 και έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως οι Α. Βασίλιεφ, Μ. Μαρμαρινός, Β.Θεοδωρόπουλος, Γ. Κακλέας, Κ. Τσιάνος, Κ. Καζάκος, Τ. Κουλίεβα.
Επίσης έχει συμμετάσχει ως performer σε χοροθεατρικές παραστάσεις που έχουν σκηνοθετήσει χορογράφοι όπως οι Αγγελική. Στελλάτου και Σοφία Σπυράτου.
Το τελευταίο διάστημα ζει στο Άμστερνταμ και κάνει το master της στην Ακαδημία της Ουτρέχτης με τον τενόρο J. Thorsteinsson.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου