Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Βασικές Τεχνικές Tribal Fusion από τη Χριστίνα Μαρκοπούλου

Βασικές Τεχνικές Tribal Fusion από τη Χριστίνα Μαρκοπούλου

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 18:00-19:30

Το Artistic Studio Oriental Expression σας καλεί σε αυτό το μοναδικό μάθημα Tribal Fusion...ελάτε να πάρετε τις βάσεις που χρειάζεται αυτός ο εκπληκτικός χορός!

Ένα εισαγωγικό μάθημα βασικών τεχνικών tribal fusion dance, που αφορά τις βασικές οικογένειες των κινήσεων (χέρια, λεκάνη, κοιλιακοί, πόδια) μέσα από την εκμάθηση χορογραφικών συνδυασμών.


Κόστος Συμμετοχής: 10€ (5€ για τα μέλη του Στούντιο)

Δηλώσεις Συμμετοχής-Επικοινωνία
Artistic Studio Oriental Expression Λεωφ.Βουλιαγμένης 272A
Μετρό Άγ.Δημήτριος (Δίπλα στο Athens Metro Mall)
Τηλ.2109735888 Κιν.6992553320
www.orientalexpression.gr info@orientalexpression.gr


Λίγα Λόγια για τη Χριστίνα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και η πρώτη ενασχολησή της με την ορχηστρική τέχνη ξεκίνησε με τους αμιγώς παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, με έμφαση σ' εκείνους της Μικράς Ασίας (και συγκεκριμένα της Καππαδοκίας) και της Κρήτης. Έπειτα από χρόνια άσκηση στο μπαλλέτο (σύστημα vaganova) και στο σύγχρονο χορό (κατά βάση limon με στοιχεία release), το 2006 εισήχθηκε στην επαγγελματική σχολή της Γρηγοριάδου, όπου φοίτησε ένα χρόνο. Έχει περάσει με επιτυχία το επαγγελματικό δίπλωμα μπαλλέτου της Ακαδημίας του Ι.S.T.D και το αντίστοιχο της αποκαλούμενης modern jazz.

Η τετραετής φοίτησή της στη Φιλολογία (κατεύθυνση γλωσσολογίας) και το ενδιαφέρον της για τις γλώσσες και τους ποικίλους πολιτισμούς - κυρίως της ασιατικής ενδοχώρας, την ώθησε στη μάθηση και τη μελέτη χορών της Μέσης Ανατολής - συμπεριλαμβανομένης και της Αιγύπτου- και της Ινδίας. Συνεχίζει να διδάσκεται τον κλασσικό ινδικό χορό bαhrata natyam και με ταξιδιωτικές περιπλανήσεις ερευνά τις ρίζες διαφόρων χορών που απαντούν στη Δύση (π.χ. τσιγγάνικοι χοροί) και δίνει παραστάσεις στο εξωτερικό με διαπολιτισμικό χαρακτήρα. Για περίπου 7 χρόνια συμμετείχε στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες της "Κάμερας Ζιζάνιο", Οργανισμού δημιουργίας ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους για εφήβους και νέους, καθώς επίσης και σε συγγραφικές ομάδες ποιητικού χαρακτήρα, θεωρώντας την τέχνη ως ένα ενιαίο σύνολο για την πνευματική μας ανέλιξη.........»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου