Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το σεξ υπάρχει στη ζωή μας, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει, όταν μένει μόνο στην επιθυμία. Λάμπει δια της παρουσίας και της απουσίας του.
Η σεξουαλική μας ζωή δεν ξεκίνησε με την πρώτη μας συνουσία, ούτε καν με τον πρώτο μας αυνανισμό, ούτε ακόμη με εκείνες της πρώιμες εκδηλώσεις σεξουαλικότητας της βρεφικής μας ηλικίας. Η σεξουαλική μας ζωή είναι το αποτέλεσμα ανατροφής, εκπαίδευσης και ατομικών εμπειριών, αλλά και συστημικών επιρροών. Έτσι, αν θέλουμε να αναζητήσο
υμε την απαρχή της, πιθανόν να μην αρκεί να ανατρέξουμε στους σημαντικούς σταθμούς της προσωπικής μας ιστορίας, αλλά και της οικογενειακής μας. Τότε θα δούμε, πως η σεξουαλική μας πορεία ίσως διαμορφώθηκε κυρίως στα εμπόδια της σεξουαλικής πορείας των προγόνων μας. Τις στιγμές, που η ζωή συντροφευόταν από θάνατο και καταστροφή, αντί από γιορτή και δημιουργία. Είμαστε βαθιά συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους μας προγόνους, γνωστούς και αγνώστους, και το σεξ είναι ένας ασυνείδητος συνδετικός κρίκος.
Εάν το σεξ δεν ήταν απλά η αρχή της αναπαραγωγής, η εκδήλωση της αγάπης, η απόλαυση του σώματος, αλλά χρησιμοποιήθηκε ως επιβολή εξουσίας, μέσο εκμετάλλευσης, καταστροφής και αυτοκαταστροφής, τιμωρίας ή επιβράβευσης, τότε προβληματικές ή ενοχικές εκδηλώσεις του σκιάζουν τη δική μας ζωή. Καιρός να απαλλαγούμε από αυτές!

• Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία ή ειδική γνώση.

• Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εργαστούν με τη μέθοδο της Συστημικής Αναπαράστασης σε προσωπικά τους θέματα.
• Η επεξεργασία προσωπικού θέματος εξασφαλίζει δωρεάν συμμετοχή σε επόμενο σεμινάριο Συστημικής Αναπαράστασης, καθώς και απεριόριστες δωρεάν συμμετοχές (βάσει προτεραιότητας) στις μηνιαίες ομαδικές συναντήσεις, όπου συζητούνται και αναλύονται οι Συστημικές Αναπαραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Δήλωση συμμετοχής

Έως Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 στη Γεωργία Σωτηροπούλου (τηρείται σειρά προτεραιότητας).

Στοιχεία επικοινωνίας

Παύλος Βουζουλίδης: 6944606807, pavouz@gmail.com
Γεωργία Σωτηροπούλου: 2109705335, 6974353352, gsotiropoulou@hotmail.com
systemicsolution.wordpress
.com
facebook.com/
SystemicSolution
 
Επικοινωνία
Artistic Studio Oriental Expression Λεωφ.Βουλιαγμένης 272A
Μετρό Άγ.Δημήτριος (Δίπλα στο Athens Metro Mall)
Τηλ.2109735888 Κιν.6992553320
www.orientalexpression.gr info@orientalexpression.gr
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου