Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η παράσταση της Sadie στο Rex!!




LET'S GO...REX - SADIE'S SHOW!!! JULY 7TH 2012

"DANCING THROUGH THE SEASONS"



Με χαρά μας σας ανακοινώνουμε οτι η πολυαναμενόμενη παράσταση με τη Sadie Marquardt την υπέροχη αυτή belly dancer και χορογράφο, θα γίνει το Σάββατο 7 Ιουλίου στον εκπληκτικό χώρο του Music Theater REX, Πανεπιστημίου 48 στο κέντρο της Αθήνας.

Στην παράστασή μας εκτός από την προσκεκλημένη μας (γνωστή show woman και χορογράφο) SADIE MARQUARDT, θα χορέψουν πάνω από 100 σπουδαστές και γνωστοί προσκεκλημένοι μας επαγγελματίες χορευτές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό όπως Prince Kayammer, Nikos Malek, Leila Oriental ,Athena Najat, Jasmin Kalathaki, Amira Balkis, Nawal, Elena Eleutheriou, Zinnia Gupte, Eva Hatzihristou, Natassa Bellydance, Penny Baili, Anna Dimitratou, Thaleia Mari Papadopoulou, Christina Markopoulou, Vasiliki Lyberopoulou, Mata Marra, Niki Louladaki, Olga Spyraki, Christos Xyrafakis,η ομάδα Bollywood Dance in Athens Greece και πολλοί άλλοι.
Guest Star η Ινα Λαζοπούλου.

Ενα μοναδικό υπερθέαμα με απίθανους συνδυασμούς χορών Ανατολής και Δύσης όπως: Oriental, Bollywood, Ινδικός Χορός, Tribal Fusion, Σύγχρονο, Μπαλέτο, Μοντέρνος, Zumba και πολλούς άλλους.

Η παράσταση ξεκινάει στις 21:00

Κόστος Εισόδου: 20€ με ποτό και συνοδευτικά

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

*για όσους έχουν πάρει το full πακετο σεμιναρίων η είσοδος είναι Δωρεάν!

Θα σας περιμένουμε όλους!!!


Μια από τις μεγαλύτερες χορεύτριες του χορού της κοιλιάς, η Sadie, έρχεται τον Ιούλιο 2012 στην Ελλάδα, και στο Artistic Studio Oriental Expression. Η Sadie θα σας δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε 4 σεμινάρια oriental και να λάβετε μέρος στο Show!!!

Στην παράσταση εκτός από την Sadie θα φιλοξενήσουμε διάσημους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό!!


Πληροφορίες για τα σεμινάρια:


DRUM SOLO SECRETS (2 ώρες)
Η Sadie είναι παγκοσμίως γνωστή για την εκπλητική τεχνική της στο drum solo και για τις χορογραφίες της. Σε αυτό το δίωρο σεμινάριο η Sadie μέσα από μια σειρά ασκήσεων θα μας εκπαιδεύσει στην τεχνική της - αυτήν που την έχει κάνει πλέον γνωστή- και στα μυστικά του drum solo όπως Pops και Locks και θα μας βοηθήσει να απομονώνουμε τα σημεία μας πιο χαρακτηριστικά για πιο γρήγορες drum solo χορογραφίες.

DRUM SOLO CHOREOGRAPHY (2 ώρες)
Μην χάσετε αυτήν την εμπειρία μίας πλήρους χορογραφίας drum solo,Sadie style.H Sadie είναι γνωστή για την εξουσία που έχει στο drum solo και κυριολεκτικά δεν χάνει κανένα ρυθμό! Μάθετε κι εσείς πως να ασκήσετε τα "Drum Solo Secrets" σε μια από τις λαμπρές Drum Solo χορογραφίες της Sadie.

POPS, LOCKS & LAYERS (2 ώρες)
Βυθιστείτε κατευθείαν στην τεχνική που έκανε διάσημη την Sadie. Περιπλέξτε επίπεδα, συνδυασμούς και νέες τεχνικές που θα ανεβάσουν την χορευτική σας ικανότητα στο επόμενο επίπεδο.Βασισμένη στα διάσημα Pops, Locks & Shimmies DVD , η Sadie θα μας διδάξει ακόμα περισσότερες τεχνικές και συνδυασμούς με έμφαση στην προσωπική της εμπειρία στις απομονώσεις. Μην απομονώνεις απλά, ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ με στυλ και ακρίβεια!

DIVA WITHIN (2 hours)
Όλοι έχουμε παρουσία πάνω στη σκηνή. Η δική σου λέει αυτό που θες να πει; Μάθε πως να εξουσιάζεις την σκηνή και να προστάζεις το κοινό. Πραγματικά υπάρχουν παρατηρήσεις και τεχνικές για να γίνει αυτό πραγματικότητα.Εξωτερικεύστε τα αισθήματά σας και φτιάξτε ατμόσφαιρα, συγκινήστε το κοινό σας , ανταλλάξτε ενέργεια, ελάτε να μάθετε τα πολυτιμότερα εργαλέια για να επιτύχετε τα παραπάνω…..όπως τα μάτια σας και την γλώσσα του σώματός σας!Ελάτε να μάθετε πως τα επίπεδα και διάφορα σημεία του σώματος αν είναι συγκεντρωμένα , μπορούν αυτόματα να δημιουργήσουν συναίσθημα.

ΠΑΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

1. 160€ για όσους δηλώσουν συμμετοχή και καταβάλουν προκαταβολή εώς και 28/2/2012. 80€ προκαταβολή και εξόφληση μέχρι 30/4/2012.
2. 200€ για όσους δηλώσουν συμμετοχή και καταβάλουν προκαταβολή στο διάστημα 1/3-30/4/2012.100€ προκαταβολή και εξόφληση μέχρι 30/5/2012.
3. 220€ για όσους δηλώσουν συμμετοχή και καταβάλουν προκαταβολή στο διάστημα 1/5-30/6/2012.110€ προκαταβολή και εξόφληση μέχρι 5/7/2012.

*Στις τιμές περιλαμβάνεται και το show με τη Sadie.

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Πληρωμή εώς 30/4
60€ το ένα
110€ τα δύο
160€ τα τρία

Πληρωμή εώς 30/6
70€ το ένα
120€ τα δύο
180€ τα τρία

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το show!


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HBv-2jthgFU 

Contact Information:
Vouliagmenis Av. 272 Α next to Athens Metro Mall
(METRO STATION Agios Dimitrios- Vouliagmenis Exit)
Tel.2109735888 – mob.6992553320
(www.orientalexpression.grinfo@orientalexpression.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου