Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

BellyDance Guest - Nέος Κύκλος Μαθημάτων στο Oriental Expression!



BellyDance Guest

(Μια προσφορά – καινοτομία του Στούντιο)

 

To Artistic Studio Oriental Expression καινοτομεί και ξεκινάει από τον Οκτώβριο 2012 μια σειρά μαθημάτων από ξεχωριστούς, καταξιωμένους δασκάλους του Oriental.  Κάθε μήνα θα διδάσκει διαφορετικός δάσκαλος – καλεσμένος.  Τα μαθήματα θα είναι ανοιχτού επιπέδου και θα γίνονται κάθε Πέμπτη 21.00 – 22.00.

Το guest αυτό μάθημα εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα του Στούντιο, και τα μέλη μας που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν δεν επιβαρύνονται  με επιπλέον χρέωση.

Στα νέα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα τμήματα, οι χρεώσεις θα είναι μια απλή μηνιαία συνδρομή.

 

Η Νατάσα Bellydance θα ξεκινήσει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και για ολόκληρο το μήνα το νέο αυτό κύκλο μαθημάτων.

Οι επόμενοι προσκεκλημένοι αποτελούν έκπληξη!!!

 

Λίγα λόγια για τη Νατάσα

Η Νατάσα, γεννημένη στην Αθήνα, σπούδασε Οικονομικά και συγκεκριμένα Διοίκηση Επιχειρήσεων. Απο μικρή όμως, ένιωθε πως μέσα της υπήρχε μια πιο καλλιτεχνική πλευρά. Πράγματι,το 2003, παράλληλα με τις σπουδές της, μαγεμένη απο τον ανατολίτικο μυστικισμό, ασχολείται ουσιαστικά με το χορό της κοιλιάς. Σπουδάζει στο πλευρό καταξιωμένων χοροδιδασκάλων(Deanna Rhea, Aisha οf Greece, Sabah κ.α.) λαμβάνοντας μέρος παράλληλα σε επιμορφωτικά σεμινάρια. Η αγάπη της όμως για το χορό αυτόν, την οδηγεί σε Τουρκία και Αίγυπτο το 2006-2008 για να εμβαθύνει τις γνώσεις της κοντά σε διεθνούς φήμης χορευτές και δασκάλους όπως η Farida Fahmy, Aida Nour, Dandash, Asmahan, Ahmed Fekry, Hassan Khalil κ.α...

Εργάζεται ως επαγγελματίας χορεύτρια σε μεγάλα εστιατόρια-κέντρα της Αθήνας (Κήπος της Εδέμ, Habiba, Νείλος, Ifigenia stage κ.α..). Παράλληλα,εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, φιλανθρωπικά Gala, χοροθεατρικές παραστάσεις (The Genesis Show 2009) και συνεργάζεται με αγαπημένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου. Το 2007 εμφανίζεται στην τηλεοπτική εκπομπή "MEGA ΣΑΒΒ/ΚΟ" στο εορταστικό πρόγραμμα του MEGA σε μια guest oriental dance εμφάνιση, καθώς και στην εκδήλωση "We love women" του καναλιού Body & Balance το Mάιο του 2012.
Σημαντικό κομμάτι της ζωής της αποτελεί τα τελευταία 4 χρόνια και ο κόσμος της Yoga! Ασχολείται συστηματικά με Hatha-Power Yoga, έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με Sivananda, Asthanga Yoga, Partner yoga, Flying-Acro Yoga, Forest yoga, Wall-Circle Yoga κ.α.

Ο χώρος αυτός συνέβαλλε στην εξέλιξή της τόσο σωματικά (δύναμη, ευλυγισία, ισορροπία..), όσο και πνευματικά (ισορροπία μυαλού, συνειδητότητα, ψυχική ηρεμία..). Η αγάπη της δυναμώνει περισσότερο ύστερα απο ένα επιμορφωτικό ταξίδι στην Ινδία το 2010, κάτι που την οδηγεί να εμβαθύνει τις γνώσεις της περαιτέρω και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της Yoga ως δασκάλα.

Όντας σήμερα πλέον πιστοποιημένη δασκάλα Hatha Yoga, η Νατάσα εργάζεται και σαν δασκάλα του χορού της κοιλιάς, συνδυάζοντας τα οφέλη και των δύο αυτών κλάδων σε σεμινάρια και μαθήματα, τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο. Τέλος, όντας μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου εργαζομένων χορευτριών-τών Oriental στην Ελλάδα απο το 2007, συμμετέχει ενεργά για τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των χορευτών και για την ποιοτική αναβάθμιση του χορού αυτού που όλοι αγαπάμε!... 

 

Επικοινωνία

Artistic Studio Oriental Expression Λεωφ.Βουλιαγμένης 272A
 Μετρό Άγ.Δημήτριος (Δίπλα στο Athens Metro Mall)
 Τηλ.2109735888 Κιν.6992553320
www.orientalexpression.gr info@orientalexpression.gr

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου