Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ORIENTAL PARTY & ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “CRAZY DRUM SOLO” ΜΕ ΤΟ MALEK !



ORIENTAL PARTY ΣΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ» (7/4/2012 – 21:00)
ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ORIENTAL (8/4/2012 – 14.00-17.00)
"CRAZY DRUM SOLO" ΜΕ ΤΟ MALEK

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

O αγαπημένος φίλος, χορευτής και δάσκαλος Νίκος Malek θα είναι κοντά μας στις 7 και 8 Απριλίου 2012 για ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο γεμάτο ρυθμούς και χορούς της Μέσης Ανατολής.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 7/4 στις 9μ.μ., σας περιμένουμε στην «Κιβωτό» και στο πάρτυ-αφιέρωμα  όπου θα απολαύσουμε τόσο δασκάλους, φίλους και μέλη του studio, όσο και τον προσκεκλημένο μας Malek, σε χορούς από τη Μέση Ανατολή, την Περσία, την Τουρκία αλλά και την Ελλάδα. Το πάρτυ θα ξεκινήσει με μουσική και χορούς oriental και θα συνεχιστεί με live μουσική (7 μελής ορχήστρα) από ελληνικά τσιφτετέλια, μέχρι και έντεχνα και λαϊκά ρεμπέτικα.
(Είσοδος 10€ με ποτό – Eναλλακτικά αντί για ποτό 1) ανά δύο άτομα 1 μπουκάλι κρασί – λευκό ή κόκκινο – και 2) ανά τέσσερα άτομα 1 μπουκάλι κρασί και 1 ποικιλία).
Προσφορά για τους φίλους μας 2ο ποτό 6 ευρώ και έξτρα ποικιλία 15 ευρώ


Επιπλέον, την Κυριακή 8/4 (2μ.μ. - 5μ.μ.) ο Malek θα μας διδάξει ένα "crazy drum solo" με το δικό του μοναδικό τρόπο!!!
Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει γενικότερες τεχνικές σχετικά με το drum solo (pops, locks, layers κλπ), εστιάζοντας σε διαφορετικά είδη shimmies (αιγυπτιακό, τούρκικο, αμερικάνικο κλπ) καθώς και σε ποικίλους συνδυασμούς κινήσεων και βημάτων.
Όσο για τη λεκάνη, θα κινηθεί από τους κλασσικούς αραβικούς ρυθμούς μέχρι και την Brazilian salsa…!!! Τέλος θα οδηγηθούμε σε μία sexy, ναζιάρικη και χαρούμενη χορογραφία!!!

Kόστος σεμιναρίου: 25 (20€ για τα μέλη του Στούντιο)

Επικοινωνία- Δηλώσεις Συμμετοχής: Artistic Studio Oriental Expression
Λ.Βουλιαγμένης 272 Α
( δίπλα στο Athens Metro Mall )
(ΜΕΤΡΟ Άγ. Δημήτριος – έξοδος Βουλιαγμένης)
Τηλ.2109735888 – κιν.6992553320
(www.orientalexpression.grinfo@orientalexpression.gr)

«Κιβωτός» Πλατεία Αγ.Ιωάννου 11, Δίπλα στο Μετρό Άγιος Ιωάννης.

Λίγα λόγια για το Νίκο:
O Νίκος "Malek" ξεκίνησε να ασχολείται με παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς στην ηλικία των 9 χρόνων.Γυρνώντας την Ευρώπη ως παιδί και ως έφηβος με το ελληνικό συγκρότημα παραδοσιακών χορών,  γνώρισε τους ευρωπαϊκούς και λάτιν χορούς.
Έτσι έως το 2000, είχε ήδη αποκτήσει τα American και International Gold πτυχία χορού, μαγεύοντας το κοινό και δημιουργώντας μοναδικές και πρωτότυπες χορογραφίες.
Η φλόγα του μοναδικού χορού και της ανεξέλεγκτης φαντασίας του αποτυπώθηκε στους χορούς της Μέσης Ανατολής.Παρακολούθησε σεμινάρια με δασκάλους όπως ο Mahmoud Reda,  Farida Fahmy,  Tito, Ousama Emam, Aida Nour,  Serkan, Maria Aya, 3rifily, με την καθηγήτρια αιγυπτιακού χορού RagiaHassanκαι πλήθος άλλων.Μέχρι σήμερα εξακολουθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του πάνω στο μεγαλείο των χορών της Μ. Ανατολής και να δίνει παραστάσεις εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.
Το 2008 ο Νίκος συμμετείχε στο Sultans of Raqs, μια παραγωγή με τους 6 πιο σημαντικούς άντρες χορευτές οριεντάλ.Στις παραστάσεις του ο Νίκος χορεύει tanura, tacks (φακίρικο), swοrd (σπαθί), shamadan (κεριά), tribal και oriental.
Διδάσκει στη σχολή "Χορόδραμα" των Χανίων κάθε Παρασκευή και στο "Art Ballet" στις Γούβες κάθε Σάββατο.

  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου