Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ

Παρασκευή 17 – Κυριακή 19 Φεβρουαρίου (17:00 – 20:00)

«Ανακαλύπτω τη θέση μου...»

Το μάθημα αποτελείται από 2 μέρη.
Στο πρώτο μέρος ή ζέσταμα, θα έρθουμε σε επαφή  με τεχνικά στοιχεία του σύγχρονου χορού, bodywork και  trainning για το σώμα και τη σχέση του με τη βαρύτητα. Επίσης θα μάθουμε 2 κινητικές φράσεις.
Στο δεύτερο μέρος του μαθήματος, θα μελετήσουμε εργαλεία αυτοσχεδιασμού και σύνθεσης και θα χρησημοποιήσουμε τις  φράσεις μέσα σε κινητικούς αυτοσχεδιασμούς. Δουλεύοντας λοιπόν ατομικά για τη βελτίωση της προσωπικής τεχνικής και αντίληψης για την κίνηση, θα ανακαλύψουμε και θα συνειδητοποιήσουμε τη θέση μας ως performer μέσα σε ένα  group.

Kόστος  9 ωρών : 55 € (50€ για τα μέλη του Στούντιο και για όσους δηλώσουν συμμετοχή εώς 10/2)  Μεμονωμένο μάθημα (3 ώρες) 20 ευρώ


Επικοινωνία- Δηλώσεις Συμμετοχής: Artistic Studio Oriental Expression
Λ.Βουλιαγμένης 272 Α δίπλα στο Athens Metro Mall
(ΜΕΤΡΟ Άγ. Δημήτριος – έξοδος Βουλιαγμένης)
Τηλ.2109735888 – κιν.6992553320
(www.orientalexpression.grinfo@orientalexpression.gr)


Λίγα λόγια για τον Τάσο:
Ο Τάσος Καραχάλιος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Αποφοίτησε με άριστα από την Κ.Σ.Ο.Τ. και από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τον Jan Fabre («Τroubleyn»), την Αγγελική Στελλάτου, τον Κωνσταντίνο Ρήγο (χοροθέατρο Οκτάνα), τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, την Αποστολία Παπαδαμάκη ("Quasistellar"), τη Μαρία Γοργία (Αμάλγαμα), τον Αντώνη Φωνιαδάκη, τον Γιώργο Σαχίνη, το Σταύρο Τσακίρη κ.α.
Το καλοκαίρι του 2005 συμμετείχε στο πρόγραμμα «danceWEB» του ImPulsTanz Festival στη Βιέννη ως υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση. Παράλληλα εκπονεί μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα «κινητική και δημιουργική μάθηση». Έχει διδάξει σύγχρονο χορό σε χορευτές και ηθοποιούς, και χορογαφία και σύνθεση στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου